Vad arbetar vår marknadsavdelning med? 

Vår marknadsavdelning arbetar aktivt med att bygga ett nätverk, inleda samarbeten och skapa nya möjligheter för våra deltagare i Rusta och matcha och i Hosting. Är ni i behov av att rekrytera personal eller är intresserade av att ta emot praktikanter? Då kanske ni också vill vara med i vårt nätverk? 

Våra deltagare har olika yrkeserfarenheter och utbildningar i bagaget och är på jakt efter sin nästa arbetsplats eller praktikplats. Vårt marknadsteam arbetar i nuläget aktivt för att bygga ett nätverk för våra projekt både lokalt och globalt.  

 

Vad kan vi erbjuda ert företag? 

Vi på Sandson kan erbjuda ert företag matchning av våra deltagare utifrån era kravprofiler. Samarbetet vi erbjuder är kostnadsfritt och har ingen bindningstid. De deltagare vi presenterar för er kommer att ha genomgått en scanning av oss i marknadsteamet - detta för att garantera er rätt deltagare med de rätta kompetenserna

Självklart kan vi även erbjuda er rekrytering som vi skräddarsyr efter just era behov! 

Vi nätverkar för att kunna inleda potentiella samarbeten med företag som sedan kan vara en aktuell arbetsplats, en praktikplats, ett studiebesök eller medverkande på öppet hus för våra deltagare. 

Låter detta intressant? Tveka inte på att höra av er till vår marknadsavdelning så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer om vår verksamhet samt att ni får möjlighet att berätta vad ni söker för kompetenser till just ert företag! 

 

Vill ni också vara med i vårt nätverk? Vad roligt! Kontakta vår marknadsavdelning på marknad@sandson.se eller kontakta någon av medarbetarna på marknadsavdelningen nedan! 

Kontaktpersoner

Samarbetspartners

Amarelle & Partners AB

Amarelle & Partners AB

Läs mer här om Amarelle & Partners AB och om vårt samarbete tillsammans.